Корисни апликации и онлајн алатки за непрофитна | НпоСофт
 • Систем за регистрација на членови
  Систем за регистрација на членови
  Nameneta за мали, средни и големи непрофитни организации
  Eдноставен и секогаш на располагање
  Интегрирана Е-пошта и СМС комуникација
  Интеграција со социјалните медиуми
  Неограничен број на корисници / администратори
  ГОДИШЕН ОД
  1250 МКД
 • program za evidenciju clanova udruga
  Систем за регистрација на членови
  Наменет за средни и големи здруженија, фондации
  Подобрување на продуктивноста и поедноставување
  Автоматски административни функции
  Управување, развој и задржување на членови
  Архивирање на документи како PDF, Word и Excel
  ГОДИШЕН ОД
  1250 МКД
 • sustav za evidenciju clanova kluba
  Систем за регистрација на членови
  Наменета за сите видови на спортски и други клубови
  IИнформирање на членовите и го следи нивниот напредок
  Интегрирана Е-пошта и СМС комуникација
  Интеграција со социјалните медиуми
  Неограничен број на корисници / администратори
  ГОДИШЕН ОД
  1250 МКД

ИЗБЕРЕТЕ СИСТЕМ:

Можности за нашиот систем

Подобрена инфраструктура

Стабилност и брзина

Сите апликации и онлајн алатки се базирани на Цлоуд технологијата! Кај изработката на апликацијите ги користиме искљуцително проверени лиценцирани алатки који гарантира квалитетот, стабилноста и брзината на систем.

Гаранција за задоволство

Eдноставност на користење

Eдноставност на користење и пристап од било кој уред кој има пристап co интернет, ви дава чувство на слобода и задоволство. Поминувајте повеќе време со своите членови, наместо на работната маса!

Редовна надградба на системот

континуирана обука и едукација

Со постојано подобрување и автоматскo надополнување на нашите апликации и онлајн алатки, ќе бидете секогаш во тренд. Врз новата технологија надградбата на нашите апликации за сите корисници вршиме целосно автоматски.

Подршка 24/7

sсекогаш на располагање и професионална подршка

Ако ви треба техничка поддршка или сакате да го пријавите некој проблем на нашите услуги, ве молиме контактирајте со нас преку e-mail, доколку имате прашање во које нe сте најделе одговор во нашата база на знаење, можете да контактирате со нас преку е-пошта.

Обидете се co демо верзија на систем

Флексибилно решение

можно прилагодување на барање

Сите наши апликации и онлајн алатки можете да го прилагодите во вашиот административни панел. Можно е за надградба на системот за различни функции или да додадете дополнителни полиња во зависност од вашите барања! За дополнително на прилагодба имате нашата база на знаење.

Обидете се co демо верзија на систем

Податоци за безбедност Backup

Редовно и безбедно Поддржувајќи на податоците

Автоматско бекап на вашиот систем и база на податоци за работа на нашите сервери дневен, неделен и месечен основа на дополнителни бекап сервер кој гарантира целосна безбедност на податоците на вашите членови и враќање на податоците во случај на потреба.

Обидете се co демо верзија на систем

Реклами на нашите партнери

Изберете систем за да одговараат на вашите потреби

ОСНОВНИ

МКД 110/месечно

или 1250 МКД годишно
 • ДO 500 ЧЛЕНОВИ
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
Нарачај сега

ПРЕМИУМ

МКД 170/месечно

или 2000 МКД годишно
 • ДO 700 ЧЛЕНОВИ
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
Нарачај сега

АДВАНЦЕ

МКД 210/месечно

или 2500 МКД годишно
 • ДO 1000 ЧЛЕНОВИ
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
Нарачај сега

ГОЛД

МКД 250/месечно

или 3000 МКД годишно
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА ЧЛАНОВА
 • НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА КОРИСНИЦИ
 • ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧЛЕНСКА КАРТА
 • ПЕЧАТЕЊЕ ЧЛЕНСТВО КАРТИЧКИ
 • ИСПРАḰАЊЕ НА СМС ПОРАКА (ОПЦИОНАЛНО)
 • 30 ДЕН ПАРИТЕ НАЗАД ГАРАНЦИЈА
Нарачај сега
NpoSoft Office

За нас

Организација NopSoft е млада стартување организација okrupnja волонтери од поранешна Југославија. Почнавме со работа од 2012 години, со цел за автоматизирање на административни задачи во работата на сите организации чиј бизнис е потребна за управување и заштита на своите членови.

NopSoft обезбедува корисни облак-базирани апликации и онлајн алатки за сите видови на организации. Нашите апликации и онлајн алатки се дизајнирани така што ќе трошат помалку време на маса и повеќе време со своите членови!